Половина од парен број до 20

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Advertisements

Новости

Во нашата Интернет – книга се наоѓаат повеќе страни кои пишуваат за нас преку разни фотографии, презентации, изработки. Секоја страна си има своја приказна и се надеваме дека ќе ви се допадне на сите оние кои сакаат да се запознаат со  работа на детските вредни рачиња. Секојдневно ќе се трудиме да ја збогатуваме со нашата детска креативност, искреност, добрина, желба и труд и да бидеме што подобри и побогати со знаења, вештини, мислења и ставови. Искрено се надеваме дека ќе им помогнеме на нашите мили, сакани родители, тетки, баби, дедовци, вујковци,стрини, чичковци, ведри и насмеани наставници за да бидат што подобро информирани за училишното наше секојдневие и со сите предизвици со кои се среќаваме во текот на цела учебна година.